4 Replies Latest reply on Oct 31, 2018 7:36 AM by Roger Palmen

    PI webparts - Not able to make my PI Graphic dynamic w.r.t PI treeview

    Kiran324

      Hello Everyone,

       

      Recently I have been facing an issue but not able to resolve it despite the concept seeming simple and giving ample time.

       

      I have a ProcessBook display which have texts, some data as ERD and some as AF2 attributes.

      I have saved the display in .svg format.

      Now while using PI webparts, first I am uploading PI treeview webpart and I am able to successfully import my hierarchy. (Note - I have not created a parent element, but under my database I have directly created 8 elements with same templates).

      My heirarchy seems like this -

      server>database > 8 elements (I want to import attributes of these elements)

       

      So the root node of my tree is - \\server\database

      while for default selected node I have - \\server\database\element1

       

      Then I have tried importing my svg file as PI Graphic webpart.

      I am able to browse and see my exact display as expected.

       

      Then I had set up connection among the two using -

      Send client side parameter to PI Graphic - (for PI treeview)

      Get client side parameter from PI Treeview - (For PI Graphic)

       

      But after these steps, when I select "element2' or 3 or any other from my PI treeview, the PI graphic doesn't change the value. It is not dynamic and shows a fixed static value.

       

      It will be great if someone can help me with what I am missing or where I am going wrong.

       

      Thank you,

      Kiran Rao